modulair

Compact maar optimaal toegankelijk

Bekijk de Remeha Tzerra van binnen en u ziet hoe de ketel zo klein kan zijn. Hij zit efficiënt volgepakt met technologie. Toch zijn de onderdelen eenvoudig te bereiken: de ketelbemanteling heeft aan weerszijden handige uitsparingen, en de basiscomponenten laten zich snel en moeiteloos uit het toestel nemen.

Basiscomponenten

De belangrijkste onderdelen van de Tzerra zijn geïntegreerd in de basiscomponenten, die direct zichtbaar zijn als de frontmantel wordt verwijderd:

  1. de gas/luchtmodule met luchtinlaatpijp
  2. het hydroblok, met o.a. circulatiepomp, platenwarmtewisselaar
  3. de aansluitbox, die de besturingselektronica met elkaar verbindt
  4. de ketelbemanteling met ultra-compacte gietaluminium warmtewisselaar

Integratie van de keteltechnologie in deze basiscomponenten biedt de garantie dat alle onderdelen optimaal zijn afgestemd en met elkaar verbonden. Dit maakt de Tzerra nóg minder gevoelig voor storingen, en bespaart de servicemonteur veel tijd bij (de)montage en onderhoud. Waar dit niet ten koste gaat van de kwaliteit, zijn de meeste basiscomponten ook nog in delen losneembaar.

Optionele expansievatmodule

Voor maximale ruimtebesparing kan een optionele (5e) expansievatmodule aan de achterzijde van de ketel worden geschakeld, zodat geen apart expansievat hoeft te worden geplaatst.